Op naar Griekenland!

Dit reisverslag in gemaakt door Don de Wilde. Hij rijdt merendeels voor Jan de Rijk, Hillegom. Laatst belde ze hem op of hij een ritje zou willen doen naar Athene. En dat wilde hij, dat wilde hij......  
     
8 mei 2006 t/m 19 mei 2006

Rond de eerste week van Mei ben ik vertrokken naar griekenland.
Vanuit Bari vertrekt er een cruise schip naar Griekenland. Vanaf waar ik aan kwam was het nog 5 uur rijden naar eerste losadres.zolang om een afstand van 250km te overbruggen, Het was wel schitterend mooi rijden, maar ook over de meest onmogelijke wegen!
          
     
   Dit noemen ze dan een snelweg. Als je daar al niet van staat te kijken dan zal het je misschien opvallen dat de koeien daar gewoon over de weg lopen!
     
  Het uitzicht werd, hoe hoger je kwam, hoe mooier.
     
Het weer had ik ook erg mee. Ik heb de hele week alleen maar in korte broek gelopen. Dat terwijl het in Holland best fris was.  
     
Tja, wat moet je hier nou van maken? Ik weet dat de bovenste Athene is, maar de rest?  
     
  De Grieken hebben een vreemde regel. Op vrijdag mag er tussen 12uur 's middags en 9uur 's avond niet gereden worden. Als je wordt aangehouden mag je ook niet naar een restaurantje of zo, maar moet je gewoon langs de weg blijven staan tot je tijd er op zit....
     
  .....wat kan je dan beter doen dan een rondje gaan lopen en het lekker nemen van de omgeving en het heerlijke weer!
     

De Griekse snelweg.

 
     

Het was een geweldige reis. Het was lang, het was warm, ik was blij dat ik thuis was, ik ben compleet verbrand, maar het was geweldig!
Griekenland was 1 van de weinige landen waar ik nog nooit geweest was.