Introductie

Van Rumpt is een middelgrote transportonderneming, gevestigd in Stad aan ´t Haringvliet op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Het bedrijf is opgericht in 1925 en kent een rijke geschiedenis. 

In de beginjaren werden er transporten van landbouwproducten uitgevoerd met tractoren. Ondanks verschillende tegenslagen, zoals het vroegtijdig overlijden van de oprichter van het bedrijf, de Tweede Wereldoorlog en de Watersnoodramp van 1953, is het bedrijf erin geslaagd om uit te groeien tot een moderne transporteur. De werksfeer is echter nog steeds die van een familiebedrijf. Na 88 jaar wordt het bedrijf nog steeds geleid door de familie van Rumpt. Op onderstaande foto ziet u de 3 generaties die lange tijd betrokken waren bij het bedrijf. Van rechts naar links: 1. Dhr. A.J. van Rumpt, zoon van de oprichter van het bedrijf. 2. Dhr. A.C. van Rumpt, algemeen directeur 3. Jaimy van Rumpt, zoon van A.C. van Rumpt. In 2012 is dhr. A.J. van Rumpt overleden en dhr. A.C. van Rumpt en familie zet het bedrijf voort.

De vloot bestaat momenteel uit 16 trekker/oplegger-combinaties. Deze auto´s worden bestuurd door ongeveer 17 vakkundige en gemotiveerde chauffeurs. Er worden transporten uitgevoerd door geheel West-Europa voor diverse opdrachtgevers. Het onderhoud aan de auto´s kan in de eigen werkplaats worden uitgevoerd, terwijl er voor reparaties onderweg kan worden teruggevallen op de internationale ondersteuning van de merkdealers.

Alle voertuigen zijn voorzien van een BV3 diefstalbeveiliging, ADR-uitrusting en een GSM autotelefoon, voorzien van carkit.

Het bedrijfsterrein beslaat ongeveer 35000 m2. Op dit terrein bevindt zich het kantoor, de opslagloods en de werkplaats. De overige ruimte wordt benut voor het parkeren van de bedrijfsvoertuigen en voor de op- en overslag. Het terrein wordt in de nachtelijke uren afgesloten om ongewenste indringers buiten te kunnen houden. Voor de beladen voertuigen bestaat er daarenboven de mogelijkheid deze met de laaddeuren tegen een onverplaatsbare barričre te plaatsen, zodat het wegnemen van goederen uit de laadbak wordt tegengegaan.

Bent u naar aanleiding van deze introductie geďnteresseerd geraakt in de activiteiten van ons bedrijf, schroom dan niet contact met ons op te nemen voor meer informatie. Het adres, telefoonnummer, faxnummer en onze e-mailadressen kunt u vinden op de contactpagina.